Uitslagen Testloop

Weersverwachting
Nootdorp

Welkom bij de Dobbelopers

Op de donderdagavond organiseren we looptrainingen op diverse niveau's, zowel voor beginners als voor iets meer ervaren lopers. Voor u staan 8 ervaren trainers klaar om u tijdens de training vakkundig te begeleiden en na onderling overleg wordt voor ieder een geschikte groep gezocht. Gezelligheid en plezier staan bij ons voorop maar looptraining is het meest effectief als je in het juiste tempo loopt. Maar wat is het juiste tempo? Dat hangt af van de soort training (interval/duurloop) en je wedstrijdtempo. U krijgt hierover gedurende de training de juiste informatie.

Het vertrekpunt is ons verenigingsgebouw en vanaf 19.30 is er daarna een gevarieerd parcours door het aanliggende natuurgebied.
Er is voldoende kleedruimte waar u zich om kunt omkleden en er is douchegelegenheid.
Na afloop is er de mogelijkheid om in het fraaie clubgebouw in een ontspannen sfeer nog wat loopervaringen uit te wisselen.
De contributie bedraagt €35,- per halfjaar en voor leden van de ijsvereniging is er een korting van €5,-. Voor diegene die nog niet geheel op de hoogte zijn is het clubgebouw vanaf 19.00 uur geopend en staat de koffie klaar. U kunt zich voor deze loopgroepen aanmelden via bijgaand aanmeldingformulier. Voor vragen en/of een eventuele beëindiging lidmaatschap kunt u ons mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Dobbelopers

Wij wensen je veel loopplezier bij de Dobbelopers.

LOOPTRAINING BEGINNERSGROEP

Onder begeleding van een zeer ervaren trainer werk je in 13 weken toe naar een 5 kilometer loop. Met afwisselende trainingen en een schema om zelf mee aan de slag te gaan zal iedereen merken dat het elke week beter gaat. De beginnersgroep is bedoeld voor de echte beginners, maar ook voor mensen die het lopen weer opnieuw op willen pakken. Zowel in februari als in september start er een groep. Gedurende die maanden kan je nog instromen, daarna zul je moeten wachten tot de start van de volgende groep.

Heb je interesse in de beginnersgroep? Meld je dan snel aan, want er staat altijd weer een grote groep te trappelen om mee te doen!

LOOPTRAINING GEVORDEREN

Mensen die reeds hardlopen kunnen zich bij de recreanten, (ver)gevorderde hardlopers of marathonlopers aansluiten. Na een proeftraining word je ingedeeld naar niveau in één van de groepen. Instromen in deze groepen kan het hele jaar door.

AANMELDEN LOOPTRAINING

Inschrijfformulier De Dobbelopers
Persoonlijke gegevens
Voornaam(*)
Vul a.u.b. uw voornaam/initialen in
Tussenvoegsels
Achternaam(*)
Vul a.u.b. uw achternaam en eventuele tussenvoegsels in.
Man/Vrouw (*)
Geboortedatum(*)
Vul uw geboortedatum in.
Email adres(*)
vul a.u.b. uw email adres in.
Je deelname wordt bevestigd via dit e-mail adres en wordt gebruikt voor mededelingen over de training
Adres(*)
Vul uw adres in a.u.b.
Postcode(*)
Woonplaats(*)
Telefoonnummer(*)
U moet een telefoonnummer opgeven!
Telefoonnummer calamiteiten(*)
U moet een telefoonnummer opgeven!
Loopervaring(*)

Verplicht veld!
Informatie met betrekking op het hardlopen en de training
Waarom wil je hardlopen?

Overige sportrelevante informatie(*)
Denk bij sportrelevante informatie bijvoorbeeld aan:
- (oude) blessures
- laatste wedstrijdtijden op bv 5km of 10km
- andere sporten
Administratieve gegevens
In het bezit van EHBO(*)
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden(*)
Verplicht veld!
De Algemene Voorwaarden vindt u hier.
Ik ga akkoord met automatische incasso(*)
Graag uw akkoord voor automatisch incasso!
IBAN Rekeningnummer(*)
Ongeldige invoer
IBAN omrekenen kan op de volgende site (opent in een nieuw scherm!)
Lidnummer IJsclub indien u al lid bent
Ongeldige invoer
Lid worden? Inschrijven kan vanaf 18 jaar.
Antispam vraag