Weersverwachting
Nootdorp

Ieder jaar bieden we weer de gelegenheid tot het volgen van schaatslessen. Dit jaar zal dit op de 400 meter baan van de Uithof in Den Haag zijn. De lessen zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde schaatser(tje)s. Het schaatsseizoen start 30 september en duurt tot en met 24 maart. Je kunt aan de lessen alleen meedoen op Noren of Combi-Noren.


Bij de schaatslessen wordt volgens het KNSB-concept van het schaatspaspoort veel aandacht gegeven aan technische vaardigheden. Maar het plezier staat altijd voorop en worden er naast de gewone schaatslessen ook diverse leuke activiteiten georganiseerd, zoals een mini Elfstedentocht, Sinterklaasviering, shorttrack clinics, wedstrijdjes, etc. Kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar kunnen zich inschrijven met onderstaand formulier. De kosten voor de hele cursus van 25 lessen bedragen circa 92,-- . (voor niet leden iets duurder). De trainingen zijn iedere zaterdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur.
De schaatslessen lopen van 30 september t/m 24 maart. Voor informatie of vragen kunt u mailen naar info@nootdorpseijsclub.nl

Aanmelden:
Voor aanmelding onderstaand formulier invullen, voor bevestiging moet u een email terug krijgen. Betalen kan door overmaking op bankrekeningnummer 13.73.96.473

De schaatslessen lopen van oktober t/m maart. Voor informatie of vragen kunt u mailen naar info@nootdorpseijsclub.nl

LET OP:  Het aantal mogelijke deelnemers is niet onbeperkt, dus een aanmelding is pas zeker als u een bevestiging heeft ontvangen. Helaas moeten we het principe van VOL=VOL daarbij soms toepassen.

 Inschrijfformulier schaatstraining jeugd

Inschrijven schaatstraining jeugdlid

Vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw adres + huisnummer in
Vul a.u.b. uw postcode in
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Vul a.u.b. uw woonplaats in
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
Vul a.u.b. een geldig e-mail adres in
Vul a.u.b. uw lidnummer in
Contributie € 3,50 per seizoen voor een jeugdlid.
Deelname aan een activiteit welke door
de Nootdorpse IJsclub wordt georganiseerd
is voor eigen risico.
Trainers, bestuursleden en/of begeleiders kunnen
niet aansprakelijk worden gesteld voor welk voorval of
gebeurtenis dan ook.
U dient akkoord te gaan met bovenstaande tekst.
Ongeldige invoer