Weersverwachting
Nootdorp

Wij bieden in het winterseizoen ook voor volwassenen de mogelijkheid om schaatslessen te krijgen. Dit doen we in samenwerking met de schaatsschool Zoetermeer. De lessen worden in 2 clusters van 10 lessen gegeven. De eerste cursus is van oktober t/m december , en de tweede cursus is van januari t/m maart . Groepen van ca. 10-15 deelnemers staan onder begeleiding van ervaren trainers van de Schaatsschool Zoetermeer. Men kan deelnemen op Noren of op Combi-Noren. De lessen vinden plaats op de schitterende 250 meter Oval baan van de PWA SilverDome te Zoetermeer.

Op de verschillende niveaus werken de deelnemers aan hun vaardigheden op de schaats met als doel om uiteindelijk met een goede techniek te kunnen schaatsen. Techniek, materiaal en veiligheid zijn de belangrijkste aandachtspunten voor de instructeur.

De kosten voor de cursus van 10 lessen is voor Nootdorpse IJsclub leden tegen een speciaal aanbod. (inclusief entree). Aanmelden kan rechtstreeks bij de schaatschool Zoetermeer, maar maak wel melding van uw lidmaatschap van onze club om de korting te verzilveren.  Bent  u nog geen lid? Dan kunt u zich nu nog inschrijven, dat loont de moeite.

Voor cursustijden en meer info zie www.schaatsschoolzoetermeer.nl

Inschrijfformulier schaatslessen voor volwassenen

Naam (*)
Vul a.u.b. uw naam in
Geboortedatum:
Invalid Input Invalid Input Invalid Input
Adres + huisnummer (*)
Vul a.u.b. uw adres + huisnummer in
Postcode (*)
Vul a.u.b. uw postcode in
Woonplaats (*)
Vul a.u.b. uw woonplaats in
Telefoonnummer (*)
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
E-mail adres
Vul a.u.b. een geldig e-mail adres in
Niveau van de deelnemer
Lid nummer
Vul a.u.b. uw lidnummer in
Contributie € 6,00 per seizoen voor een volwassene.
Deelname aan een activiteit welke door
de Nootdorpse IJsclub wordt georganiseerd
is voor eigen risico.
Trainers, bestuursleden en/of begeleiders kunnen
niet aansprakelijk worden gesteld voor welk voorval of
gebeurtenis dan ook.
U dient akkoord te gaan met bovenstaande tekst.
Akkoord