Sponsoractie Gambia

FietsenvoorGambia
Meer info <klik hier>
Facebook <klik hier>

Skeeler trainers of assistent trainers zijn van harte welkom. Interesse, laat het even weten via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Skeeleren is een heerlijke ontspanningssport die op onze skeelerbaan beoefend kan worden. Alle informatie wordt op de site kenbaar gemaakt.

Skeeleren / Skaten
In de maanden naar zomer kunnen de kinderen en de volwassenen skeelerles krijgen. Leren rollen en remmen in een gezellige sfeer en afsluitend bij de jeugd een examen met een heus diploma. Er is nog nooit een kind gezakt voor het examen en dat gaat ook heus niet gebeuren. Wil jij mee doen, geef je op via de website. Let op: Vol=Vol.

De cursus van 2017 start op 11 mei. De lessen zijn op;

Donderdag 11 mei
Donderdag 18 mei
Donderdag 1 juni
Donderdag 8 juni
Vrijdag 16 juni (i.v.m. de wandelvierdaagse, start/finish is bij de ijsclub)
Donderdag 22 juni (examen voor de jeugd)
Donderdag 29 juni (extra les, indien uitval van eerdere les)

De lessen voor de jeugd zijn van 18.15 tot 19.15 uur. Indien men geen lid is van de ijsclub worden de kosten voor deelname aan de lessen (€ 15.00) vermeerderd met de kosten van het lidmaatschap (voor jeugdleden € 3,50).

Volwassenen

De lessen voor volwassenen zijn aansluitend aan de jeugdlessen, dus van 19.30 uur tot 21.00 uur. Indien men geen lid is van de ijsclub worden de kosten voor deelname aan de lessen (€ 15.00) vermeerderd met de kosten van het lidmaatschap (voor volwassenen € 6,00).

De kosten van deelname zullen bij de eerste les contant worden verrekend.

Neem de volgende zaken mee: helm (verplicht), bidon, knie- elleboog- en polsbeschermers, evt. mobiele telefoon.

VERPLICHT: Het dragen van een helm is verplicht, indien u deze niet bezit is er tegen betaling van borg (zolang de voorraad strekt) een helm verkrijgbaar bij de ijsvereniging.

AANMELDEN SKEELERTRAINING

Postcode
Woonplaats
Email adres(*)
vergeet uw email adres niet in te vullen.
Lidnummer
Antispam vraag
Ongeldige invoer

Indien de training vol zit krijg je hiervan bericht en wordt je op de wachtlijst geplaatst.

Skeelerbaan activiteiten waarbij de baan in gebruik is:

Maandag: 18:30-20:00 (t/m 25 september 2017)
Dinsdag:
Woensdag: 18:30-20:00 (t/m 27 september 2017)
Donderdag: 18:15-21:30 (t/m 21 december 2017)
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: 9:00-11:00 (t/m 2 juli 2017)

Wanneer het bord "Skeelerbaar gereserveerd" zichtbaar geplaatst is, dan is de baan niet vrij toegankelijk !
Buiten deze tijden is de baan vrij toegankelijk voor het Skaten en Skeeleren.

Deelname aan een activiteit welke door de Nootdorpse IJsclub wordt georganiseerd is voor eigen risico.
Trainers, bestuursleden en/of begeleiders kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor welk voorval of
gebeurtenis dan ook.