Dobbeloop informatie: Op dit moment is nog niet duidelijk of en in welke vorm de Dobbeloop verantwoord georganisseerd kan worden. Zodra dit bekend is zullen wij dit op onze site en facebook pagina laten weten.

Dobbelopers informatie: Per 14 oktober zijn er nieuwe maatregelen van kracht waardoor de trainingen voorlopig zijn afgelast. Zodra we de trainingen hervat kunnen worden laten wij dit weten via de bekende kanalen.

Agenda Hardlopen

No events at the moment

Uitslagen Dobbeloop

Bekijk hier de uitslagen
hardloopschoen

Dobbelopers Corona maatregelen

In verband met de corona regels rondom het sporten hebben wij op basis van het NOC/NSF protocol (zie https://nocnsf.nl/sportprotocol) onze maatregelen genomen. Lees deze goed door en neem bij vragen contact op!

Voor iedereen (trainers, sporters) geldt:

• blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, hoesten, geur- of
    smaakverlies, branderige ogen, diarree, benauwdheid of koorts.
  • blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
  • blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het (nieuwe) coronavirus (COVID-19). Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact.
  • Volg de aanwijzingen van trainers en toezichthouders.

Registratie

• Om goed te kunnen reageren op een mogelijke besmetting is het van belang om je te registreren voor elke training waar je aan deelneemt.
  • Op basis van de aanmeldingen/groepsgrootte kan het zijn dat de de trainers maatregelen moeten nemen zoals het schuiven tussen groepen.
  • Er is een WhatsApp groep gemaakt waarin alleen de beheerders berichten kunnen plaatsen. Deze zal uitsluitend voor trainings informatie worden gebruikt. Je kan jezelf aanmelden bij deze groep via een die je kan opvragen bij de ledenadministratie.

Aankomst

• Kom in sportkleding naar de locatie, de kleedkamers  zijn niet toegankelijk.
  • Neem zelf een eigen bidon met water mee, zeker tijdens de warme dagen.
  • Zet fietsen in de daarvoor bestemde vakken. Parkeer op voldoende afstand van anderen.
  • Het clubgebouw is alleen beschikbaar voor het afgeven van sleutels of jassen. De bar, toiletten en kleedkamers zijn vooralsnog niet toegankelijk. Volg hierbij de aangegeven looproute.
  • Ga direct naar de aangegeven verzamelplaats voor jouw groep, blijf niet wachten bij het clubhuis.
  • Handhaaf de 1,5 meter afstand! Schud geen handen.

Training

• De training wordt gegeven door een aantal van onze eigen trainers. Zij worden, daar waar nodig is, ondersteund door begeleiders. Volg te allen tijde de aanwijzingen van de trainer/begeleider op.
  • Voorafgaand aan de training zullen de trainers de regels uitleggen. Daarbij proberen we in ieder geval de 1,5 meter (2 armlengtes) afstand in acht te houden.
  • Er wordt vooraf aan de training een indeling van de trainingsgroep gemaakt. Het kan zijn dat je onder een andere trainer of in een andere groep terecht komt. Qua indeling streven wij naar even grote groepen om het beheersbaar te houden.

Vertrek

• Na afloop van de training vertrek je direct naar huis. Er is geen gelegenheid in het clubgebouw om te douchen of om te kleden.
  • Heb je persoonlijke eigendommen afgegeven, haal die dan op en verlaat direct het clubgebouw.

Zoals eerder gesteld staat plezier en fijn hardlopen met elkaar voorop. Als iedereen de hierboven vermelde maatregelen in acht neemt dan komt het zeker goed.