Onderstaande lidmaatschapstarieven zijn per jaar.

Individueel lidmaatschap € 6,00

Individueel jeugd lidmaatschap (tot 16 jaar) € 3,50

Gezinslidmaatschap €12,50

Het gezinslidmaatschap geeft toegang voor 2 volwassenen en alle kinderen tot en met 16 jaar van een gezin. Kinderen ouder dan 16 woonachtig op hetzelfde adres worden als volwassen lid aan het gezinslidmaatschap gekoppeld waarbij dit maximaal 2 betalende, volwassen kinderen zijn. Overige volwassen kinderen vallen kosteloos binnen het gezinslidmaatschap.

Het lidmaatschap wordt elk jaar automatisch verlengd. Opzeggen kan gedaan worden per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vóór aanvang van de nieuwe lidmaatschapsperiode welke begint op 1 november.

Indien u lid wilt worden van de Nootdorpse IJsclub kunt u hieronder ons online inschrijfformulier invullen.

LET OP! Wanneer er geschaatst kan worden op de ijsbaan dan is deze alleen toegankelijk voor de leden van de Nootdorpse ijsclub. Tijdens openingstijden van de baan kan er ter plaatse een lidmaatschap genomen worden tegen contante betaling (pin automaat aanwezig).

Inschrijven lidmaatschap Nootdorpse IJsclub

Vul a.u.b. uw naam in

Vul a.u.b. een geldig e-mail adres in

Vul a.u.b. uw telefoonnummer in

Vul a.u.b. uw adres + huisnummer in

Vul a.u.b. uw postcode in

Vul a.u.b. uw woonplaats in

Geboortedatum

Overige deelnemers:

lidmaatschap tot 16 jaar € 3.50

lidmaatschap v.a. 16 jaar senior € 6.00

gezinslidmaatschap € 12.50(2 senioren en kinderen tot 16 jaar)

A.u.b. uw rekeningnummer invullen!

LET OP: € 5,- administratiekosten bij inschrijving!
U moet akkoord gaan

Ik machtig de Nootdorpse IJsclub hierbij het opgegeven bedrag voor lidmaatschap per jaar tot wederopzegging af te schrijven van bank / girorekening: