Ledenkaartjes 2019/20: De afgelopen weken zijn de lidmaatschapskaartjes weer bezorgd. Van enkele mensen hebben we inmidels mail gekregen over een foutieve geboortedatum. Gelukkig klopt het in onze administratie wel, maar is per abuis de ((vermoedelijke) startdatum van het lidmaatschap in plaats van de geboortedatum op het kaartje terecht gekomen. Mochten er andere zaken niet kloppen, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schaatsen op onze ijsbaan kan alleen wanneer je lid bent van onze vereniging. We bieden de volgende abonnementsvormen aan:

• Individueel lidmaatschap € 6,00
  • Individueel jeugd lidmaatschap (tot 16 jaar) € 3,50
  • Gezinslidmaatschap €12,50

Het gezinslidmaatschap geeft toegang voor 2 volwassenen en alle kinderen tot en met 16 jaar van een gezin. Kinderen ouder dan 16 worden woonachtig op hetzelfde adres worden als volwassen lid aan het gezinslidmaatschap gekoppeld waarbij dit maximaal 2 betalende, volwassen kinderen zijn. Overige volwassen kinderen vallen kosteloos binnen het gezinslidmaatschap, mits ingeschreven op hetzelfde adres.

De genoemde lidmaatschapstarieven zijn per jaar waarbij dit elk jaar automatisch verlengd wordt. Opzeggen kan gedaan worden per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vóór aanvang van de nieuwe lidmaatschapsperiode welke begint op 1 november. Inschrijven kan je online doen via onderstaand formulier waarmee je tevens een machtiging afgeeft voor automatische incasso.

LET OP! Wanneer er geschaatst kan worden op de ijsbaan dan is deze alleen toegankelijk voor de leden van de Nootdorpse ijsclub. Tijdens openingstijden van de baan kan er ter plaatse een lidmaatschap genomen worden tegen contante betaling (pin automaat aanwezig).

Inschrijfformulier Nootdorpse IJsclub

Vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. een geldig e-mail adres in
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
Vul a.u.b. uw adres + huisnummer in
Vul a.u.b. uw postcode in
Vul a.u.b. uw woonplaats in
Geboortedatum
Overige deelnemers:
A.u.b. uw rekeningnummer invullen!
LET OP: € 5,- administratiekosten bij inschrijving!
U moet akkoord gaan