Ledenkaartjes 2020/21: Met alle Coronamaatregelen die er van kracht zijn is het niet mogelijk op verantwoorde wijze de IJsbaan open te stellen voor een groot publiek. Dit jaar heeft het bestuur van de Nootdorpse IJsclub dan ook besloten de incasso voor dit seizoen voorlopig uit te stellen. Bij vragen hierover kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor alle administratieve zaken met betrekking tot het lidmaatschap, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schaatsen op onze ijsbaan kan alleen wanneer je lid bent van onze vereniging. We bieden de volgende abonnementsvormen aan:

• Individueel lidmaatschap € 6,00
  • Individueel jeugd lidmaatschap (tot 16 jaar) € 3,50
  • Gezinslidmaatschap €12,50

Het gezinslidmaatschap geeft toegang voor 2 volwassenen en alle kinderen tot en met 16 jaar van een gezin. Kinderen ouder dan 16 worden woonachtig op hetzelfde adres worden als volwassen lid aan het gezinslidmaatschap gekoppeld waarbij dit maximaal 2 betalende, volwassen kinderen zijn. Overige volwassen kinderen vallen kosteloos binnen het gezinslidmaatschap, mits ingeschreven op hetzelfde adres.

De genoemde lidmaatschapstarieven zijn per jaar waarbij dit elk jaar automatisch verlengd wordt. Opzeggen kan gedaan worden per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vóór aanvang van de nieuwe lidmaatschapsperiode welke begint op 1 november. Inschrijven kan je online doen via onderstaand formulier waarmee je tevens een machtiging afgeeft voor automatische incasso.

LET OP! Wanneer er geschaatst kan worden op de ijsbaan dan is deze alleen toegankelijk voor de leden van de Nootdorpse ijsclub. Tijdens openingstijden van de baan kan er ter plaatse een lidmaatschap genomen worden tegen contante betaling (pin automaat aanwezig).

Inschrijfformulier Nootdorpse IJsclub

Vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. een geldig e-mail adres in
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
Vul a.u.b. uw adres + huisnummer in
Vul a.u.b. uw postcode in
Vul a.u.b. uw woonplaats in
Geboortedatum
Overige deelnemers:
A.u.b. uw rekeningnummer invullen!
LET OP: € 5,- administratiekosten bij inschrijving!
U moet akkoord gaan