Weersverwachting
Nootdorp

Skeeler trainers of assistent trainers zijn van harte welkom. Interesse, laat het even weten via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Skeeleren is een heerlijke ontspanningssport die op onze skeelerbaan beoefend kan worden. Alle informatie wordt op de site kenbaar gemaakt.

Skeeleren / Skaten
In de maanden naar zomer kunnen de kinderen en de volwassenen skeelerles krijgen. Leren rollen en remmen in een gezellige sfeer en afsluitend bij de jeugd een examen met een heus diploma. Er is nog nooit een kind gezakt voor het examen en dat gaat ook heus niet gebeuren. Wil jij mee doen, geef je op via de website. Let op: Vol=Vol.

Cursusdata

Les 1: donderdag 16 mei
Les 2: donderdag 23 mei
donderdag 30 mei geen training i.v.m. hemelvaart
les 3: vrijdag 7 juni i.v.m. avondvierdaagse
les 4: donderdag 13 juni
les 5: donderdag 20 juni
les 6: donderdag 27 juni EXAMEN
les 7: donderdag 4 juli Reserve les

Jeugd

De lessen voor de jeugd zijn van 18.15 tot 19.15 uur. Indien men geen lid is van de ijsclub worden de kosten voor deelname aan de lessen (€ 15.00) vermeerderd met de kosten van het lidmaatschap (voor jeugdleden € 3,50).

Volwassenen

De lessen voor volwassenen zijn aansluitend aan de jeugdlessen, dus van 19.30 uur tot 21.00 uur. Indien men geen lid is van de ijsclub worden de kosten voor deelname aan de lessen (€ 15.00) vermeerderd met de kosten van het lidmaatschap (voor volwassenen € 6,00).

De kosten van deelname zullen bij de eerste les contant worden verrekend.

Neem de volgende zaken mee: helm (verplicht), bidon, knie- elleboog- en polsbeschermers, evt. mobiele telefoon.

VERPLICHT: Het dragen van een helm is verplicht, indien je deze niet bezit is er tegen betaling van borg (zolang de voorraad strekt) een helm verkrijgbaar bij de ijsvereniging.

AANMELDEN SKEELERTRAINING

VOL: De skeelertraining voor de jeugd zit op dit moment vol. Wanneer je op de wachtlijst geplaatst wil worden dan kan dit door het invullen van onderstaand formulier.

Postcode
Woonplaats
Email adres(*)
vergeet uw email adres niet in te vullen.
Lidnummer
Antispam vraag(*)
Ongeldige invoer

Skeelerbaan activiteiten waarbij de baan in gebruik is:
Maandag: 18:30-20:00, DKIJV
Dinsdag:
Woensdag: 18:30-20:00, DSSV ELS

Donderdag: 18:15-21:00, 17 mei-28 juni, Skeelertraining Nootdorpse IJsclub

Donderdag: 19:30-21:30, Hardlooptraining Dobbelopers

Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: 09:00-11:00, Schaatsschool Zoetermeer

Wanneer het bord "Skeelerbaar gereserveerd" zichtbaar geplaatst is, dan is de baan niet vrij toegankelijk !
Buiten deze tijden is de baan vrij toegankelijk voor het Skaten en Skeeleren.

Deelname aan een activiteit welke door de Nootdorpse IJsclub wordt georganiseerd is voor eigen risico.
Trainers, bestuursleden en/of begeleiders kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor welk voorval of
gebeurtenis dan ook.