Weersverwachting
Nootdorp

Foto's van de Dobbeloop nu te bekijken via het tabblad halverwege deze pagina .

In de maand JUNI zal de Dobbeloop om 10.00 uur starten i.p.v. 11.00 uur.

Peuterloop start          09.30 uur
Jeugdloop start           09.45 uur
Dobbeloop start          10.00 uur
Halve Marathon start  10.05 uur

Mededeling Dobbeloop:  Aanvang starttijden. De kinder/peuterloop (750 meter) zal om 10.30 uur starten. De jeugdloop (1500 meter) zal om 10.45 uur starten. De Overige afstanden starten gewoon als vanouds om 11.00 uur. Door de grote drukte rondom start/finish vragen wij één ieder die met de auto komt om zoveel mogelijk ruim voor 10.30 uur aanwezig te zijn, zo kunnen de kleinste lopertjes om 10.30 uur veilig starten. De Nootdorpse ijsclub dankt u alvast voor de medewerking.

De Dobbeloop is een recreatieloop c .q. wedstrijdloop die georganiseerd wordt door de Nootdorpse IJsclub.Hij wordt gehouden in het natuurgebied De Dobbeplas. Het parcour is vrijwel geheel autovrij en verhard door asfalt.De lopers worden begeleid door fietsers, pijlen en bemande posten. De Dobbeloop wordt iedere 4e zondag van de maand gehouden behalve de maanden Juli en Augustus. De start is aan de Oudeweg 74 (achter de molen) gelegen tussen Nootdorp en Pijnacker. De kinderloop (750 meter) start om 10.30 en de jeugdloop (1500 meter) start om 10.45 uur. De overige afstanden (3,2 - 5 - 10 en 15km) starten om 11.00 uur. De 750 meter is voor kinderen tot t/m 5 jaar. De inschrijving is ter plekke vanaf 10.00 uur en deelname voor de kinderloop is €1,50 en voor de overige afstanden €2,- zonder herinnering. Als de kinderen minimaal 6 van de 10 keer meegelopen hebben krijgen ze een leuke herinnering. Van alle afstanden wordt er een uitslag gemaakt en ligt de daarop volgende Dobbeloop ter inzage en wordt binnen enkele dagen op internet gezet.

Over de dobbeloop uitslagen kan na plaatsing op de site niet worden gecorrespondeerd.

uitslagen 2016

LET OP!
Deelname aan de dobbeloop is geheel op eigen risico.
De Nootdorpse ijsclub stelt zich niet aansprakelijk voor: vermissing van goederen en andere eigendommen van bezoekers, letsel of schade onstaan voor, tijdens of na de loop.