Dobbeloop informatie: Op dit moment is nog niet duidelijk of en in welke vorm de Dobbeloop verantwoord georganisseerd kan worden. Zodra dit bekend is zullen wij dit op onze site en facebook pagina laten weten.

Agenda Hardlopen

No events at the moment

Uitslagen Dobbeloop

 Bekijk hier de uitslagen
hardloopschoen

 

Welkom bij de Dobbelopers

Als onderdeel van de Nootdorpse IJsclub zijn de Dobbelopers inmiddels een begrip in Nootdorp en omgeving. Elke donderdagavond organiseren we looptrainingen op diverse niveau's, zowel voor beginners als voor iets meer ervaren lopers. Er staan 8 ervaren trainers klaar om je tijdens de training vakkundig te begeleiden.

Dobbelopers Corona maatregelen

In verband met de corona regels rondom het sporten hebben wij op basis van het NOC/NSF protocol (zie https://nocnsf.nl/sportprotocol) onze maatregelen genomen. Lees deze goed door en neem bij vragen contact op!

Lees verder

Aanmelden hardlooptraining

Een van deze maatregelen ivm Corona is de verplichting je voor elke training aan te melden. Hierdoor kunnen wij bij teveel deelnemers ingrijpen.

Lees verder

Lidmaatschap de Dobbelopers

Nog geen lid van de dobbelopers maar wel geïnteresseerd? Er zijn genoeg redenen om je aan te sluiten bij de mooiste vereniging van Nootdorp.

Lees verder

Uitslagen Testloop Dobbelopers

Laatste update: 27/1/2020 Lees verder