Welkom bij de Nootdorpse IJsclub!

Schaatsen, skeelerwedstrijden, skeeler cursussen, trimloop, hardlooptraining.

Ledenkaartjes 2020/21: Met alle Coronamaatregelen die er van kracht zijn is het niet mogelijk op verantwoorde wijze de IJsbaan open te stellen voor een groot publiek. Dit jaar heeft het bestuur van de Nootdorpse IJsclub dan ook besloten de incasso voor dit seizoen voorlopig uit te stellen. Bij vragen hierover kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor alle administratieve zaken met betrekking tot het lidmaatschap, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IJsbaan in Coronatijd

De weersvoorspellingen voor de komende week geven, zoals het er nu naar uitziet, een ijsperiode aan en kan er geschaatst worden. In een eerder stadium heeft het bestuur van de Nootdorpse IJsclub besloten de ijsbaan dit jaar niet onder te laten lopen en daarom zal de baan dan ook NIET voor schaatsplezier geopend zijn.

Dit is niet alleen voor onze leden teleurstellend, maar ook voor de vrijwilligers van de Nootdorpse IJsclub. Onder de huidige omstandigheden, maatregelen en risico’s is dit verstandiger, denken wij. Omdat de ijsbaan niet onder water is gezet blijft parkeren en gebruik van de skeelerbaan mogelijk. Veel mensen maakten hier de afgelopen periode al recreatief gebruik van.

Ons advies bij de ijsperiode: “Ga lekker schaatsen op een rustige plek en hou rekening met de geldende coronamaatregelen!”

De Nootdorpse IJsclub zal wanneer het mogelijk is de andere activiteiten direct weer opstarten en zelfs uitbreiden met begeleid wandelen in groepsverband.

Toegang

Wanneer er geschaatst kan worden op de ijsbaan dan is deze alleen toegankelijk voor de leden van de Nootdorpse ijsclub. Tijdens openingstijden van de baan kan er ter plaatse een lidmaatschap genomen worden tegen contante betaling (pin automaat aanwezig). Op deze pagina kan je meer informatie vinden over het lidmaatschap van de Nootdorpse IJsclub.

11.00 uur - 22.00 uur

Woensdag:

13.00 uur - 22.00 uur

11.00 uur - 22.00 uur

Afwijkende openingstijden worden via de site of onze Facebook pagina bekend gemaakt.

Tussen 17.30 uur en 18.45 uur zijn wij gesloten.In de vakanties zijn wij dagelijks open van 11.00 uur - 22.00 uur.

LET OP!
Het betreden van de ijsbaan is geheel op eigen risico. De Nootdorpse ijsclub stelt zich niet aansprakelijk voor: vermissing van goederen en andere eigendommen van bezoekers, letsel of schade onstaan op of om de baan.