Welkom bij de Nootdorpse IJsclub!

Schaatsen, skeelerwedstrijden, skeeler cursussen, trimloop, hardlooptraining.

Ledenkaartjes 2021/22: De ledenkaartjes zijn inmiddels bezorgd. We hopen met zijn allen dat de kou rond kerst een voorbode was van een winter waarin er weer geschaatst kan worden. We hebben daardoor in elk geval al kunnen oefenen met het onder laten lopen van de baan.
Voor alle administratieve zaken met betrekking tot het lidmaatschap, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Toegang

Wanneer er geschaatst kan worden op de ijsbaan dan is deze alleen toegankelijk voor de leden van de Nootdorpse ijsclub. Tijdens openingstijden van de baan kan er ter plaatse een lidmaatschap genomen worden tegen contante betaling (pin automaat aanwezig). Op deze pagina kan je meer informatie vinden over het lidmaatschap van de Nootdorpse IJsclub.

11.00 uur - 22.00 uur

Woensdag:

13.00 uur - 22.00 uur

11.00 uur - 22.00 uur

Afwijkende openingstijden worden via de site of onze Facebook pagina bekend gemaakt.

Tussen 17.30 uur en 18.45 uur zijn wij gesloten.In de vakanties zijn wij dagelijks open van 11.00 uur - 22.00 uur.

LET OP!
Het betreden van de ijsbaan is geheel op eigen risico. De Nootdorpse ijsclub stelt zich niet aansprakelijk voor: vermissing van goederen en andere eigendommen van bezoekers, letsel of schade onstaan op of om de baan.