Welkom bij de Nootdorpse IJsclub!

Schaatsen, skeelerwedstrijden, skeeler cursussen, trimloop, hardlooptraining.

Lidmaatschap Nootdorpse IJsclub "ijsbaan"

Nog geen lid van de Ijsclub maar wil je dat wel worden? Er zijn genoeg redenen om lid van de mooiste club van Nootdorp te worden. De belangrijkste reden daarvan is ongetwijfeld dat je alleen als lid gebruik mag maken van onze ijsbaan.

We bieden de volgende basis abonnementsvormen aan:

  • Individueel lidmaatschap € 6,00
  • Individueel jeugd lidmaatschap (tot en met 16 jaar) € 3,50
  • Gezinslidmaatschap €12,50

Het gezinslidmaatschap geeft toegang voor 2 volwassenen en alle kinderen tot en met 16 jaar van een gezin. Kinderen ouder dan 16 worden woonachtig op hetzelfde adres worden als volwassen lid aan het gezinslidmaatschap gekoppeld waarbij dit maximaal 2 betalende, volwassen kinderen zijn. Overige volwassen kinderen vallen kosteloos binnen het gezinslidmaatschap, mits ingeschreven op hetzelfde adres.

Voor het seizoen 2023/24 zullen de abonnementsvormen en prijzen aangepast worden.

De genoemde lidmaatschapstarieven zijn per jaar waarbij dit elk jaar automatisch verlengd wordt. Opzeggen kan gedaan worden per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vóór aanvang van de nieuwe lidmaatschapsperiode welke begint op 1 november. Vermeld hierbij altijd je lidmaatschaopsnummer! Inschrijven kan je online doen via onderstaand formulier waarmee je tevens een machtiging afgeeft voor automatische incasso.