Komende wandeltocht op zondag 5 mei 2024

Na het succes van de Winterwandeltocht op zondag 7 januari 2024 (ruim 250 deelnemers over de 3 verschillende afstanden) organiseert de Nootdorpse IJsclub op zondag 5 mei aanstaande wederom een wandeltocht. Op dit moment is de organisatie bezig om nieuwe routes uit te zetten en daarom is het nog niet precies bekend hoe het programma eruit gaat zien. Wat we wel kunnen verklappen is dat er een feestelijk tintje aan deze dag wordt gegeven, omdat 5 mei ook Bevrijdingsdag is! Houdt daarom deze website in de komende tijd in de gaten...

Wandelen bij de Dobbelopers

Als onderdeel van de Nootdorpse IJsclub zijn de Dobbelopers (hardlopen) inmiddels een begrip in Nootdorp en omgeving. Naast hardlopen kan er nu elke dinsdag- en donderdagavond ook gewandeld worden. Beide avonden wordt er om 19.30 uur vanuit het clubgebouw aan de Oudeweg tegelijk met de hardlopers gestart. Deze avonden wordt er tussen de 5 en 8 km gewandeld. Zowel de hardlopers als de wandelaars zijn rond 21.00 uur weer terug bij het clubgebouw.  

Op woensdagochtend wordt er ook gewandeld. Wie 8 tot 12 km in de benen heeft is van harte welkom. De wandelaars vertrekken om 9.30 uur vanaf het clubgebouw en er is meestal een koffiestop onderweg.

Vrijblijvend een keertje mee wandelen? Je bent van harte welkom.

Lidmaatschap de Dobbelopers

Nog geen lid van de dobbelopers maar wel geïnteresseerd? Er zijn genoeg redenen om je aan te sluiten bij de mooiste en gezelligste hardloopvereniging van Nootdorp en omstreken.

Lees verder