Wandelen op zondag 20 augustus 2023

Na het succes van de Winterwandeltocht (8 januari) en de Lentewandeltocht (7 mei) wordt er op zondag 20 augustus a.s. wederom een aantal wandeltochten georganiseerd, ook nu met de afstanden van 6, 12 en 20 km. Voor leden van de IJsclub/Dobbelopers zijn de wandeltochten op vertoon van de lidmaatschapskaart gratis, niet-leden betalen € 4,00.
Er wordt op verschillende tijden gestart:
20 km tussen 09:00 en 09:30 uur

6 en 12 km tussen 09:30 en 10:30 uur

Wandelen bij de Dobbelopers

Als onderdeel van de Nootdorpse IJsclub zijn de Dobbelopers inmiddels een begrip in Nootdorp en omgeving. Elke dinsdag- en donderdagavond organiseren we hardlooptrainingen op diverse niveau's, zowel voor beginners als voor de iets meer ervaren lopers.

Daarnaast organiseren we op verschillende tijdstippen, zoals woensdagochtend en donderdagavond wandeltrainingen van uiteenlopende intensiteit. Meer informatie of aanmelden om een keer mee te wandelen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lidmaatschap de Dobbelopers

Nog geen lid van de dobbelopers maar wel geïnteresseerd? Er zijn genoeg redenen om je aan te sluiten bij de mooiste en gezelligste hardloopvereniging van Nootdorp en omstreken.