Wandelen bij de Dobbelopers

Als onderdeel van de Nootdorpse IJsclub zijn de Dobbelopers inmiddels een begrip in Nootdorp en omgeving. Elke dinsdag- en donderdagavond organiseren we hardlooptrainingen op diverse niveau's, zowel voor beginners als voor iets meer ervaren lopers.

Daarnaast organiseren we op verschillende tijdstippen, zoals woensdagochtend en donderdagavond wandel trainingen van uiteeenlopende intensiteit. Meer informatie of aanmelden om een keer mee te lopen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lidmaatschap de Dobbelopers

Nog geen lid van de dobbelopers maar wel geïnteresseerd? Er zijn genoeg redenen om je aan te sluiten bij de mooiste en gezelligste hardloopvereniging van Nootdorp en omstreken.