IJsclub nieuws: Vrijdag 30 november wordt de Algemene Ledenvergadering van de Nootdorpse IJsclub gehouden, inloop vanaf 19:30 en aanvang 20:00 in het clubgebouw.  Meer info op de bestuurspagina

Weersverwachting
Nootdorp

 

De voorlopige uitslag is te vinden op de uitslagen pagina van de Dobbeloop

Op zondag 24 juni 2018 vindt de halve marathon van Nootdorp plaats. Dit jaarlijkse evenement vindt plaats tijdens de laatste Dobbeloop van het seizoen in juni. Het parcours door de verschilende natuurgebieden in de omgeving van Pijnacker-Nootdorp en Delft en is vrijwel geheel verhard. Afhankelijk van het weer zijn er minimaal 4 verzorgingsposten op de route te vinden op de afstanden 5,5 - 10,5 - 14 (doorkomst finish)-16,5 km. Deze posten zijn voorzien van water en sportdrank. Wanneer door bijvoorbeeld zomerse omstandigheden het noodzakelijk is, dan wordt het aantal drinkposten uitgebreid met een extra post op 19 km.

 

Online inschrijven

Inschrijven kan gebeuren door het invullen van het online inschrijfformulier. Hier vind je ook informatie hoe het inschrijfgeld van EUR 12 voldaan kan worden. Online inschrijven kan tot en met 17 juni

Gesloten

Na-inschrijving

Na 17 juni zijn er alleen nog na-inschrijvingen mogelijk waarbij de kosten EUR 15 bedragen en een juiste maat shirt niet gegarandeerd is. Om wachtrijen bij de na-inschrijvings balie te voorkomen doe je dit bij voorkeur online. Dit kan je tot en met zondag ochtend 24 juni doen!

Gesloten

Starttijden

Let op! De starttijden zijn anders dan tijdens de reguliere Dobbeloop.

Inschrijvingen open 09:00
Peuterloop (750m) 09:30
Jeugdloop (1500m) 09:45
Dobbeloop (3.2km, 5km, 10km) 10:00
Halve Marathon (21.1km) 10:05

 

Parcours

De voorbereidingen voor de halve marathon van Nootdorp op 24 juni zijn inmiddels in volle gang. Eén van de zaken waar we mee bezig zijn is een nog groenere route. Dat lijkt aardig te lukken zoals op bijgaand kaartje te zien is. Zo vermijden we nu de voor echte lopers de toch niet verstandige McDonalds en hoeven we dit jaar ook niet over het lange Virulypad waar je de wind altijd tegen hebt.

route halve 2018