Algemene Ledenvergadering

Op vrijdag 30 november wordt de Algemene Ledenvergadering gehouden. Inloop 19.30 uur en aanvang 20.00 uur in het clubgebouw aan de Oudeweg 74. Alle leden worden hierbij van harte uitgenodigd om bij deze vergadering aanwezig te zijn. De vergaderstukken zijn te bevragen bij het secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Nootdorpse IJsclub is opgericht op 28 december 1895.

Naast het schaatsen organiseren wij o.a. Skeelerwedstrijden, skeeler cursussen, hardloopwedstrijden en hardlooptrainingen. Ook kunt u op onze multifunctionele baan rolschaatsen.

Bestuur Nootdorpse IJsclub

Voorzitter :