Organisatie Nootdorpse IJsclub

De Nootdorpse IJsclub is in 1895 opgericht tot nut van het algemeen. Heel lang was de club “gewoon” een klassieke natuurijsvereniging. Een slapende reus die alleen in de winter tot leven kwam en dan nog alleen als het een poosje hard begon te vriezen.

Inmiddels heeft onze club zich in de laatste decennia ontwikkeld tot een heel actieve club waarbij je het hele jaar door terecht kunt. Zo organiseren wij bijvoorbeeld skeelerlessen, hardlooptrainingen en -wedstrijden.

Commissies en vrijwilligers

Zonder kartrekkers komt er weinig van de grond. Vanuit verschilleden commissies wordt vorm gegeven aan de vele taken die er binnen de IJsclub uitgevoerd moeten worden. Naast deze stuwende krachten zijn er, vooral tijdens de evenementen, altijd een hoop extra handen nodig. Ook zonder hen zou de Nootdorpse IJsclub niet kunnen bestaan. Via onderstaande knoppen vind je een overzicht van de commissies en vrijwilligers.

Informatie Commissies

Het Bestuur van de Nootdorpse IJsclub bestaat uit:

Voorzitter: Hans van de Sande

Secretaris: Frank Korpershoek

Penningmeester: Bart Waaijer

Overige functionarissen

Naast Bestuur, Commissies en vrijwilligers zijn er een nog aantal specifieke taken te noemen:

Vertrouwenspersoon: Peter van Westbroek

Ledenadministratie Nootdorpse IJsclub: Frank Korpershoek