Dobbeloop informatie: Bij de volgende Dobbeloop op zondag 25 juni zal er geen 10 km gelopen worden, maar een 11,4 over het eerste deel van de Halve Marathon route.

Agenda Hardlopen

No events at the moment

 

Na een afwezigheid van twee jaar vanwege de corona-crisis organiseert de Nootdorpse IJsclub op zondag 26 juni wederom de Halve van Nootdorp. Deze hardloopwedstrijd gaat over een gedeeltelijk nieuw parcours, waarbij de deelnemers door de natuurgebieden van Nootdorp, Pijnacker en Delft lopen. Na de start op het terrein van de Nootdorpse IJsclub komen de deelnemers na 12 km opnieuw langs het clubgebouw, waarna er nog een ronde van 9,1 km volgt.

Inschrijven

Onze voorinschrijving is gesloten, maar wil je nog wel meedoen? Geen nood, geef je dan nu op via onderstaande knop. Deze na-inschrijving loopt tot en met zondagochtend 26 juni 8:00 waarbij de deelnamekosten EUR 20,00 zijn. Deze na-inschrijving is geheel vrijblijvend. De kosten voor deelname betaal je pas op de dag zelf. Door het vooraf invullen voorkom je wachtijden bij de na-inschrijf balie die vanaf 9:00 geopend is.

Inschrijving gesloten

Starttijden

Na-inschrijvingen halve geopend

Inschrijvingen Dobbeloop geopend

Ophalen startbewijs halve marathon

 

09:00

 

 

 

Start wandelen 09:30
Peuterloop (750m) 09:30
Jeugdloop (1500m) 09:45
Halve Marathon (21.1km) 10:00
Dobbeloop (9,1km) 10:05 
Dobbeloop (5 km) 10:07
Dobbeloop (3,2 km) 10:09


Parcours

Dit jaar hebben we weer een parcours uitgezet door het gebied rondom Nootdorp. Nieuw dit keer is dat we ook een stuk van het Balij bos pakken. Alhoewel ons parcours niet officieel door de KNAU is gecertificeerd hebben wij deze wel op exact dezelfde wijze nagemeten waardoor we ook echt met zekerheid kunnen zeggen dat het een halve marathon is!

route halve 2018

Tijdregistratie

Bij al onze wedstrijden doen we de tijdregistratie met de hand. Ook bij de Halve Marathon staan onze tijdwaarnemers met een digitale stopwatch bij de finish. De geklokte tijden koppelen aan het uitgereikte startnummer wat dan ook zichtbaar gedragen moet worden. Over het algemeen staan de meeste tijden als voorlopige uitslag online voordat de laatste loper binnen is. Deze uitslagen worden in de loop van de dag definitief gemaakt. 

Waterposten

Buiten ons terrein hebben we twee waterposten geplaatst, waarvan je er eentje twee maal tegenkomt. Zo kan je op 6, 12, 15 en 17 km je vocht aanvullen met water of isotone sportdrank.

 

Uitslagen

Uitslag Halve Marathon van Nootdorp 2022

[update 01/07 14:00] Dit is de uitslag van de Halve Marathon van Nootdorp gehouden op 26 juni 2022. Op deze mooie dag zijn ook foto's gemaak door John van de Sande, deze zijn hier te vinden. 
Uitslagen van de reguliere dobbeloop kan je hier vinden.

Lees verder


Uitslag halve marathon 2019

Dit is de uitslag van de halve marathon van Nootdorp gehouden op 23 juni 2019. Foto's van deze dag zijn te vinden via deze link.

 

Lees verder