Dobbelopers informatie: Per 14 oktober zijn er nieuwe maatregelen van kracht waardoor de trainingen voorlopig zijn afgelast. Zodra we de trainingen hervat kunnen worden laten wij dit weten via de bekende kanalen.

Inschrijfformulier Hardloopgroepen Dobbelopers

Door je in te schrijven ga ja akkoord met de lidmaatschapsvoorwaarden van de Dobbelopers.

LOOPTRAINING BEGINNERSGROEP

Onder begeleding van een zeer ervaren trainer werk je in 13 weken toe naar een 5 kilometer loop. Met afwisselende trainingen en een schema om zelf mee aan de slag te gaan zal iedereen merken dat het elke week beter gaat. De beginnersgroep is bedoeld voor de echte beginners, maar ook voor mensen die het lopen weer opnieuw op willen pakken. Heb je interesse in de beginnersgroep? Meld je dan snel aan, want er staat altijd weer een grote groep te trappelen om mee te doen!

LOOPTRAINING GEVORDEREN

Mensen die reeds hardlopen kunnen zich bij de recreanten, (ver)gevorderde hardlopers of marathonlopers aansluiten. Na een proeftraining word je ingedeeld naar niveau in één van de groepen. Instromen in deze groepen kan het hele jaar door.

Inschrijfformulier De Dobbelopers

Persoonlijke gegevens
Vul a.u.b. uw voornaam in
Ongeldige invoer
Vul a.u.b. uw achternaam en eventuele tussenvoegsels in.
Vul uw geboortedatum in.
vul a.u.b. uw email adres in.
Vul uw adres in a.u.b.
U moet een telefoonnummer opgeven!
Verplicht veld!
Informatie met betrekking op het hardlopen en de training
Administratieve gegevens
Verplicht veld!
Graag uw akkoord voor automatisch incasso!